Kalender

 

Vakantie Fiets & Wandelzoektocht Club  't Slot  Category ImageCategory Image
 
Van Zondag, 24. Juni 2018 tot Zondag, 2. September 2018
Op Zondag, 24. Juni 2018 om
 

Voor de achtste maal organiseert vzw ’t SLOT van Wortel tijdens de zomermaanden een VAKANTIE FIETS- EN WANDELZOEKTOCHT. Deze zoektochten kunnen gereden of gewandeld worden van zondag 24 juni tot en met zondag 2 september 2018. De afstand van de fietszoektocht bedraagt ongeveer 23 km. De wandelzoektocht beslaat ongeveer 7 km., en is ook geschikt voor buggy’s en rolstoelen.

Het vertrek van deze zoektochten is voorzien aan eetcafé De Guld, Poeleinde 2A in Wortel. De zoektochten omvatten een reeks van leuke eenvoudige zoekvragen en een reeks van niet te versmaden op te sporen foto’s. Wij stelden alles in het werk om van deze grensoverschrijdende zoektocht, u te laten kennismaken met de prachtige omgeving van Wortel-Kolonie en met de mooiste plekjes van Rijkevorsel, Castelré en Hoogstraten.

Voor het luttele bedrag van 5 € kan je al inschrijven voor deelname aan een van deze zoektochten. Je kan inschrijven in eetcafé De Guld, Poeleinde 2A in wortel van waaruit de zoektocht vertrekt en eindigt. Reiswijzers en antwoordformulieren kunnen ook bekomen worden aan de prijs van 5 € in taverne Bolks Heike in Rijkevorsel, café De Nieuwen Buiten in Wortel, café In Holland in Castelré of op de dienst voor toerisme in Hoogstraten.

De originele antwoordformulieren dienen binnen te zijn uiterlijk op zondag 2 september 2018 om 18 u. en dienen onder gesloten omslag gedeponeerd te worden in de speciale urne in eetcafé De Guld, of zij kunnen ook afgegeven worden in Taverne Bolks Heike, café De Nieuwen Buiten, café In Holland, of op de Dienst voor Toerisme te Hoogstraten.

De prijsuitreiking van deze zoektocht vindt plaats in de lokalen van Het Slot, Worteldorp 28 in Wortel en dit op zondag 9 september 2018 om 16 uur. Prijzen dienen ter plaatse afgehaald te worden door de persoon in kwestie of door een vervanger.

Terug

Verbeteringen