Kalender

 

14e Lentewandelzoektocht Gent Club  Cabora  Category Image
 
Van Zaterdag, 29. Februari 2020 tot Zondag, 31. Mei 2020
Op Zaterdag, 29. Februari 2020 om
 

Gent brengt een jaar lang hulde aan Jan Van Eyck. Deze Vlaamse Meester komt tijdens het themajaar niet enkel tot leven in Gentse musea maar ook op een waaier aan events en activiteiten in de stad. Ook deze zoektocht wil aan Jan Van Eyck ruim aandacht besteden.
Van Eyck zette de Europese kunstgeschiedenis op zijn kop met zijn wereldberoemde drieluik het Lam Gods. Hij schilderde het meesterwerk in .. Gent! Geen wonder dat de Gentenaars trots zijn op zijn werk en zijn onbetwistbare band met de stad.

Tijdens een wandeling van ongeveer 3,5 km zoeken we naar sporen van deze raadselachtige figuur. Ondertussen lossen we een aantal eenvoudige vragen op met toch hier en daar een addertje onder het gras. Lees de vragen en het routeblad grondig dit zal je helpen om tot een goed resultaat te komen.
HOOFDPRIJS een Full HD LED-TV!
Iedereen prijs! Ook tombola met mooie prijzen!
O.a. multimedia, huishoudtoestellen, bierpakketten en restaurantbons ook voor de minder goed geklasseerde deelnemers. De hoofdprijzen gaan naar de eerste 10 in de uitslag en vervolgens naar de 20ste, 30ste, enz.

 

Deelnemingsformulieren € 10,00:
* Online aankopen → surf naar http://www.caborazoektochten.com
* Café De Poel Sint-Michielsstraat 33 Open vanaf 8:30; Gesloten di & za.
* Apotheek Cattebeke Sint-Michielsstraat 15. Open vanaf 8:30; Gesloten za, zo & tussen de middag (ook tijdens paasvakantie).
* Alice Magasin Sint-Michielsstraat 3 Open vanaf 8:30; Gesloten ma.

Prijsuitreiking: vrij. 12 juni om 19 u. De Matroos Magerstraat 13 9070 Heusden (Destelbergen)
Info: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. – www.caborazoektochten.com
Samenstelling: Jacques Van Bruaene en Alix Liefooghe

Terug

Verbeteringen