Kalender

 

15e Lentewandelzoektocht Club  Cabora  Category Image
 
Van Zaterdag, 6. Maart 2021 tot Zondag, 13. Juni 2021
Op Zaterdag, 6. Maart 2021 om
 

Wegens Corona zijn we voor deze editie uitgeweken naar Drongen. Deze deelgemeente ligt in de schaduw van de bruisendeWegens Corona zijn we voor deze editie uitgeweken naar Drongen. Deze deelgemeente ligt in de schaduw van de bruisendemetropool Gent. Een Leiedorp dat ondanks de nabijheid van grote verkeersaders haar landelijk karakter heeft weten tebewaren. De wispelturige Leie boetseerde hier een idyllisch landschap van meanders en meersen.Tijdens een wandeling van nog geen 3 km verkennen we dit dorp. Ondertussen lossen we een 30-tal parcoursvragen en eenfotovraag op met toch hier en daar een addertje onder het gras.Bij de start kan je gratis parkeren.Belangrijk om te weten – zeker in deze coronatijden met beperkende maatregelen – is dat er op het parcours openbare toilettenbeschikbaar zijn.

 

Deelname € 5,00:De zoektochtbundel kan vanaf 1 maart gedownload worden via www.caborazoektochten.comNa het invullen van een formulier op de website of het verzenden van een e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en hetoverschrijven van 5,00 € per deelname op rekeningnummer: BE57 8900 1485 1135 op naam van Cabora met de mededeling vanje naam, je e-mailadres + lentezoektocht Drongen, krijg je het antwoordenblad met unieke code elektronisch doorgestuurd.Voor 7,00 € kan een geprinte versie van de zoektocht worden bekomen bij de inrichters (meerkosten voor het printen en hetversturen van de zoektochtbundel).

 

Prijzen: Door de Corona-crisis zullen we uitzonderlijk overgaan tot het toekennen van geldprijzen of een evenwaardigalternatief. De eerste 9 van een verschillend gezin ontvangen respectievelijk 50€, 45€, 40€, 35€, 30€, 25€, 20€, 15€, 12€ en elke10de in de uitslag krijgt 10€.

 

Info: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.www.caborazoektochten.com
Samenstelling: Jacques Van Bruaene en Alix Liefooghe
Deze zoektocht telt mee voor het kampioenschap van ROS beiaard, W.R.V. en CABORA.

Terug

Verbeteringen