Kalender

 

Thema 2 : Mensen in de straat Club  ERT  Category Image
 
Van Vrijdag, 19. Maart 2021 tot Vrijdag, 14. Mei 2021
Op Vrijdag, 19. Maart 2021 om
 

Start : Ter hoogte van Brasserie/Restaurant  HOFKE VAN WOMMELGEM – Kerkplaats 10.

 

Parking: men kan overal vrij parkeren.
Bereikbaar met bus 421 vanaf Berchem station.

 

Inrichter: José TACK - Micheline JANSSENS
Controle: Marcel TACK – Martine TACK - Dirk DE BEUKELAER.

 

Aangezien er nog steeds geen vooruitzicht is op het openen van de cafés, kunnen de themazoektochten 2021 door onze deelnemers via e-mail worden besteld.

Stuur daarvoor een mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en vermeldt daarbij welke ZT je voor WIE wenst te bestellen. Na ontvangst van de betaling (zie verder) wordt elke ZT telkens enkele dagen vóór de startdatum naar de aanvragers doorgestuurd. Noteer daarom bij de aanvraag naam, voornaam, gemeente en mailadres van al degenen voor wie je de aanvraag doet. Zo kunnen deze gegevens vooraf op het antwoordenformulier worden aangebracht.

Om de financiële kant zo vlot mogelijk te laten verlopen, vragen we u om meteen de gewenste zoektochten in 1 mail te bestellen. Vermeld bij de aanvraag bv. T1 - T2 - T3 - T4 indien je alle zoektochten wenst te bekomen. Wie niet aan de hele reeks meedoet noteert bv. T1 – T3 – T4.

De betaling van 3 euro per ZT en p.p. gebeurt via de bankrekening van Marcel: BE50 4131 1814 2118  met de vermelding: zie mail van dd/mm/2021 (= datum van uw bestelling). Het is de bedoeling dat dus 1 persoon het totale bedrag van de ‘bestelling’ overschrijft. De formulieren worden verstuurd naar de verschillende opgegeven mailadressen.

Wie geen computer heeft en niet via een andere ‘zoektochter’ kan bestellen, kan de aanvraag telefonisch doen op nr. 03 322 64 77 of  0471 352 785 van Marcel.

Terug

Verbeteringen