Kalender

 

Voorjaarszoektocht ROS Club  ROS  Category ImageCategory Image
 
Van Vrijdag, 18. Februari 2022 tot Maandag, 1. Augustus 2022
Op Vrijdag, 18. Februari 2022 om
 

Formulieren te koop bij:
- Eet- en praatcafé MARKT 17 Wetteren bij Bjorn en Annelien, (startlokaal) verkozen tot beste café in Wetteren www.markt17.be tel. 093300706 Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. . Alle dagen open vanaf 9h. Supporterslokaal van cyclocrosser Michael Vanthourenhout.
- Via mail aanvragen bij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. (en storting van het inschrijvingsbedrag)

Deelnemingsrecht: 10 € per zoektocht
Iedere deelnemer ontvangt een waardevolle prijs. Met elk formulier maakt U bovendien kans op het winnen van een prachtige tombolaprijs. Er worden meerdere tombolaprijzen verloot uit de ingezonden formulieren. Neem deel aan beide zoektochten en verhoog uw kans om de tombola te winnen.

 

- WANDELZOEKTOCHT (2,3 km): Toeristische zoektocht beperkt tot 24 zoekvragen.
- FOTOZOEKTOCHT (2,3 km): Fotozoektocht met 24 gemakkelijk te vinden foto’s.
Foto’s in kleur en wegwijzer staan op www.zvrosbeiaard.be vanaf de startdatum.
Beide zoektochten tellen mee voor het ROS-clubkampioenschap.

 

Wie met de wagen is en nog geen formulier heeft kan met een ticket gedurende 30 minuten gratis parkeren op de Markt. Voor langparkeren kan je terecht op het gratis Warande-sportcomplex Warandelaan 14. Parkeer aan de achterkant van de Warandeparking met 154 plaatsen. Van daaruit is het 750m tot het vertrekpunt (neem het trapje naast de muurschildering-direct L tot de viersprong-daar R Hekkerstraat-tot einde via deze straat- bij vijfsprong R Kerkstraat tot de Makt). Op zondag kan je gratis parkeren in de parking Scheldekaai aan de Schelde kort bij de Markt. Wie met de trein komt volgt de Stationsstraat over 350m, vervolgens Florimond Leirensstraat volgen over 300m tot aan de Markt.

 

Organisatie: Rottiers Vic-D’Haeseleer Michel-Maes Julienne-Elpers Hugette.
Contact: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Prijsuitreiking: Zondag 21 augustus 2022 om 10u30, in Hof Ten Hemelrijk Kloosterstraat 7 te Opwijk.

Terug

Verbeteringen