Kalender

 

Online Winter Denderroute Club  ROS  Category Image
 
Van Dinsdag, 15. November 2022 tot Dinsdag, 28. Februari 2023
Op Dinsdag, 15. November 2022 om
 

Een virtuele online zoektocht langs enkele bezienswaardigheden in en rondom Geraardsbergen tijdens de wintermaanden en eindejaarsperiode, wanneer het buiten al vroeg donker en koud is maar je binnen van in de huiskamer toch nog op zoektocht kan gaan. 28 korte vragen oplossen verspreid over 8 online locaties: we bezoeken o.a. de Markt en ook het stadhuis en de kerk, de priorij Hunnegem, de Oud-Hospitaalkerk, de Oudenberg met zijn kapel en het nabijgelegen Raspaillebos. Moeilijkheidsgraad is gelijkaardig aan de jaarlijkse zomerzoektocht: een groot aantal eenvoudige vragen, maar hier of daar kan er wel een addertje onder het gras zitten. De gebruikelijke ingrediënten en mix van vragen in de zomerzoektocht (een mini-fotozoektocht, een scrabblevraag, een cryptische vraag, enz.) zal je ook in deze online editie terugvinden. Geen Prisma of naslagwerken nodig, geen ingewikkeld gestelde vragen. Alles is oplosbaar met gegevens op de virtuele locaties en/of het routeblad.

Formulieren
Het routeblad (met daarbij ook een antwoordenblad) kan vanaf 15 november vrij gedownload worden van de website https://www.denderroutezoektocht.be alsook van de websites van de zoektochtenclubs ROS, CABORA en WRV.

Deelname
4 euro
Per inzending (meerdere deelnames op zelfde naam zijn toegelaten) schrijf je uiterlijk 28 februari 4 euro over op rekening BE52 0017 3135 3909 met in de mededeling je volledige naam en “Winter Denderroute”.

Samenstelling
Karl Delauw

Controle
Mike D'Haeseleer
Hugette Elpers

Prijzen
Geen prijsuitreiking noch prijsafhaling. Het totaal van alle inschrijvingen vormt een pot die volledig zal worden uitgekeerd in cash prijzen. Voor een voorbeeld zie de website. Prijswinnaars zijn de eerste 10 in de uitslag uit verschillende families, en vervolgens elke 10de deelnemer dus de 20ste, 30ste, 40ste, 50ste enz. Iedereen maakt dus kans om bij de prijswinnaars te zijn!

Terug

Verbeteringen