Kalender

 

Winterzoektocht Hallaar Club  MTT  Category Image
 
Van Woensdag, 4. November 2020 tot Woensdag, 31. Maart 2021
Op Woensdag, 4. November 2020 om
 

Dit is de tweede van de gratis Mastentop Overwinteringszoektochten 2020-2021, door de dorpskern van Hallaar. Deze zoektocht, over een zeer korte afstand (minder dan 1 km) en waaraan u kan deelnemen tot einde maart 2021, werd samengesteld door en is te verkrijgen bij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met controle door Francine Verstrepen.

Met uitzondering van eventueel enkele wachtende klanten bij de lokale bakkerij is het in Hallaar vrij rustig en dus ‘coronaveilig’. Het enige café is momenteel uiteraard gesloten, maar het is perfect mogelijk om deze zoektocht te doen alvorens het ‘hoog water’ wordt.

 

Ondertussen kan u tot begin december ook gratis nog deelnemen aan: de ”Kom voorzichtig uit uw kot hok” zoektocht in het centrum van Heist-op-den-Berg, en tot einde februari 2021 aan de eerste Overwinteringszoektocht in Tongerlo. De routebladen van deze zoektochten worden u eventueel op verzoek via e-mail verzonden.

Al deze zoektochten staan eveneens open voor alle niet bij onze club aangesloten zoektochtliefhebbers en het is uiteraard ook nu toegestaan om deze zoektochten naar andere zoektochtliefhebbers door te sturen.

Volgende maand volgt ook nog een derde Winterwandelzoektocht van ± 1,5 km in de Rumstse deelgemeente Terhagen, met controle door José Laenen.

Terug

Verbeteringen