Kalender

 

ROS Eindejaarszoektocht Club  ROS  Category ImageCategory Image
 
Van Vrijdag, 6. September 2024 tot Dinsdag, 21. Januari 2025
Op Vrijdag, 6. September 2024 om
 

Toeristische EINDEJAARSZOEKTOCHT
Deelnemingsrecht: 10 € .
Formulieren te koop bij (niet-leden en extra formulieren):
- Cafetaria Gemeenschapscentrum Hof Ten Hemelrijk Kloosterstraat 7 - 1745 Opwijk Tel. 0472 27 04 68. Iedere dag open vanaf 11 uur, behalve de maandag gesloten. Op maandag of voor 11 uur kan U terecht in de dienst Toerisme van het Gemeenschapscentrum op zelfde adres.
- Via mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. en storting van 10 € (nummer van de bankrekening wordt gemeld na ontvangst van de mailaanvraag).

Iedere deelnemer heeft recht op een waardevolle prijs.
Elektrisch Huishoudtoestel voor de 1ste, 15de, 30ste, 45ste, 60ste, 75ste, 90ste, 105de, 120ste, enz…
Deze zoektocht kan je doen per fiets langs rustige en verharde wegen of per auto en is beperkt tot 24 vragen, op te lossen op 7 stopplaatsen, zodat je er een ééndagsuitstap kan van maken. VERTREKPUNT: het Spechteshof te Opwijk aan het cafétaria Hof Ten Hemelrijk. We stoppen in het gehucht Hulst; in het centrum van Mollem; aan de kerk van Bollebeek; in de rustige dorpskom van Kobbegem met de lambiekbrouwerij Mort Subite sinds 1686, nu gespecialiseerd in lambiek, geuze, faro, kriek en framboise; aan de kerk van Ossel; in het centrum van Brussegem; en keren terug via het centrum van Opwijk.

Organisatie: D’Haeseleer Michel - Elpers Hugette.
Bezoek onze website www.zvrosbeiaard.be voor inlichtingen/eventuele wijzigingen en ook het routeblad (zonder antwoordblad-dat is aan te vragen per mail).
Prijsuitreiking op zondag 9 februari 2025 om 10h30, in het Spechteshof-Gemeenschapscentrum Hof Ten Hemelrijk Opwijk Kloosterstraat 7.

Terug

Verbeteringen